Cortiça Home Party

Wil je de sieraden en andere accessoires (tassen, portemonnees en meer) van Cortiça in het echt bewonderen en je hebt zin in een gezellige middag of avond met dames onder elkaar? Maar mannen zijn natuurlijk ook welkom, we hebben ook mannen producten. Maak dan een afspraak voor een Home Party bij jou thuis! Cortiça komt graag bij je thuis met het gehele assortiment.

Onder het genot van een kopje koffie, thee en wat lekkers verzorgd door de gastvrouw, kunnen jij en je vriendinnen, familie en/of collega`s de collectie van Cortiça bewonderen en natuurlijk ook passen.

Gekochte sieraden kunnen, na betaling, meteen mee naar huis genomen worden, er kan op de party alleen contant betaald worden.
Heb je speciale wensen, bijv. een andere maat? Geen probleem! Cortiça streeft ernaar om jouw “speciale” bestelling binnen 2 a 3  week na de Home Party af te leveren bij de gastvrouw.

Cadeau voor de gastvrouw
Als dank voor je gastvrijheid ontvang je als gastvrouw een aantrekkelijke korting op je eigen aankopen van maar liefst 10% van de totale omzet van die avond. Dus als er bijvoorbeeld voor totaal 100,- euro verkocht gaat worden, kan de gastvrouw met die €10,- haar sieraden/accessoires naar keuze betalen.

De Home Party duurt 1,5 à 2 uur en kan al gehouden worden vanaf 6 deelnemers. Verder dient er een grote eettafel eventueel aangevuld met een dressoir beschikbaar worden gesteld. Cortiça reist in een straal van 30 km of in overleg rondom Rijswijk/Den Haag.
Ben je geïnteresseerd in het geven van een Cortiça Home Party of wil je meer informatie?

Neem dan even contact met ons op.